Drømmer du også om at tage på krydstogt i Middelhavet, så er du langtfra den eneste.  Middelhavet er en meget populær destination for krydstogter – og det ikke uden grund. Området byder på unikke seværdigheder, enestående tur og mangfoldige kulinariske oplevelser. Dertil kommer, at transporten til Middelhavet er hurtigere og billigere end fx til Caribien. Ja, en krydstogt-ferie i Middelhavet giver på mange måder rigtig god mening.

Antikkens møde med det moderne

I de mange metropoler på Middelhavets kyst er der rig mulighed for at tage på storbyferie,  mens skibet ligger i til kaj. Her kan du se frem til en helt unik kombination antik og moderne arkitektur og drømme dig væk i fortiden, mens du slentrer gennem gamle gader og stræder, drikker en ægte espresso eller en nyder et velsmagende måltid med friske lokale råvarer.

Barcelona, Malaga, Nice, Marseille, Rom, Venedig og Istanbul er blot nogle få af de mange imponerende storbyer på Middelhavets kyst, der altid er en oplevelse værd.

Der er selvfølgelig også rig mulighed for at tage på museum og opleve nogle af de mange seværdigheder på Unesco verdensarvslisten. Og efter en lang og oplevelsesrig dag i storbyens mylder, hvad kunne så være bedre end at smide fødderne op og nyde udsigten fra din private balkon eller få en velfortjent cocktail på skibets dæk? Et krydstogt i Middelhavet byder på en herlig kombination af underholdning, seværdigheder og afslapning.

Vælg det rette krydstogt til netop dine ønsker

I Middelhavet er der krydstogter for enhver smag. Uanset om I vil på luksuskrydstogt eller skal have hele familien med, så findes der med garanti et krydstogt, der passer til dine ønsker og dit budget. Du har normalt også stor fleksibilitet i forhold til at tilpasse de forskellige krydstogter til netop dine ønsker ved for eksempel at til- eller fravælge udflugter,  sightseeing og lignende. Sidst men ikke mindst er der forskellige typer kahytter at vælge imellem, så du kan virkelig skræddersy dit krydstogt i Middelhavet, som det passer dig.

Find gode tilbud på krydstogter i Middelhavet her på siden

På Middelhavet.dk holder vi løbende øje med de bedste tilbud på krydstogter i Middelhavet. Du kan derfor med fordel løbende holde øje med siden her og bestille dit næste krydstogt til fordelagtige priser. Vi har gode tilbud på både lange og korte krydstogter på nogle af de mest eksklusive krydstogtskibe. Og bestiller du din rejse i god tid, kan du ofte spare mange penge.

 Vi håber, at du finder det, du leder efter, her på siden og ønsker dig allerede nu en helt uforglemmelig ferie.